Cumnatul primarului din Săuleşti, vice la Bărbăteşti

Marius Mărculescu este noul viceprimar al comunei Bărbăteşti. Acesta a fost ales vineri în şedinţa de consiliu local cu şapte voturi din 11. Marius Mărculescu, care a candidat în 10 iunie pentru ocuparea funcţiei de primar al comunei din partea UNPR, nu este altul decât cumnatul primarului din Săuleşti, Constantin Drăghici.

Comuna gorjeană Bărbăteşti şi-a ales viceprimarul, în persoana lui Marius Mărculescu, în vârstă de 33 de ani. În şedinţa Consiliului Local de vineri, de la ora 14.00, acesta a primit şapte voturi din 11. Marius Mărculescu a candidat la alegerile din 10 iunie pentru funcţia de primar al localităţii, însă oamenii l-au ales pe Adrian Mangu de la USL. Marius Mărculescu este cumnatul primarului din Săuleşti, Constantin Drăghici, despre care se spune că ar fi făcut presiuni ca  tânărul său cumnat să iasă viceprimar la Bărbăteşti. Bineînţeles că Drăghici infirmă toate aceste acuzaţii. „Sunt speculaţii ieftine, scoase de ştiu eu cine, dar nu au decât. Cum pot eu să fac presiuni? Eu sunt primar independent şi nu am nicio legătură cu acest lucru. El este cumnatul meu, dar a candidat din partea UNPR-ului. Eu nu am nici partid. L-am felicitat şi i-am urat succes şi cred că îşi va face treaba. Eu când l-am auzit că vrea să candideze pentru o funcţie l-am învăţat ce înseamnă o funcţie publică”, spune Constantin Drăghici, primarul din Săuleşti. Despre cumnatul său mai spune că a fost şef de manevră la complex, de unde a fost disponibilizat.

 

NEGARE

Cât despre trecerea sa la un partid în acest moment, independentul Constantin Drăghici se mai gândeşte. „Cel puţin în acest moment şi în acest an voi rămâne independent. Nu mă hazardez însă să rămân singurul independent şi mă gândesc să fac un pas spre un partid politic atunci când va fi cel mai bine pentru comună. Eu am luat ca independent 90%”, mai menţionează Drăghici. Cu toate acestea Drăghici este văzut des la sediul PSD Gorj.

 

 

 

 

 

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: