Cumpănaşu: ”Postul lui Nikolic nu e în pericol !”

Chiar dacă Energia a ajuns la 4-a înfrângere în doar 6 etape și a coborât până pe locul 10 în clasament, președintele Dan Cumpănașu spune că nu se pune problema înlocuirii antrenorului Nikolic...încă. Mai grav însă decât locul ocupat în clasament este jocul echipei, unul fără orizont și fără pic de consistență.

Reporter: Cum vi s-a părut meciul cu Asesoft ?

Dan Cumpănașu: După cum am anticipat din nou am fost în inferioritate și ca valoare și ca jucători sub panou. Asesoftul a fost peste noi și era de așteptat în condițiile în care avem 2 jucători din primul 5 indisponibili.Sper ca Steffel să revină la Timișoara și Mocanu cu CSM București.

Rep: Ce trebuie schimbat după acest meci sau cine ?

D.C.: Ce pot să schimb acum dacă am doi oameni indisponibili- Este adevărat că așteptăm iarna dar în momentul de față nu pot schimba nimic. Oluic a jucat acum prost, a mai jucat așa dar a jucat și bine. Fields a jucat când bine, când slab iar Giles a avut meciuri proaste dar azi a jucat mult mai bine. Nu pot să spun acum dacă va pleca cineva din iarnă.

Rep: Postul lui Nikolic e în pericol?

D.C.: În momentul de față nu am gândit înlocuirea antrenorului. Dar viitorul ne va pune în situația în care vom gândi și acest lucru dacă se va impune așa ceva.

Rep: Cât mai aveți răbdare cu el?

D.C.: Avem răbdare cu Slobodan Nikolic, este antrenorul echipei. Știu că presa vrea știri de senzație, dar până acum n-am pus în discuție schimbarea lui. Echipa nu merge pentru că în momentul de față nu avem valoarea Asesoftului, cu atât mai mult cu cât n-am avut doi oameni din primul cinci.

Rep: Dar nu e vorba numai de meciul cu Asesoft, ci de tot începutul de sezon...

D.C.: Acest început de sezon a fost bun până să avem acești jucători accidentați. La Mediaș am făcut un joc bun, cu Miercurea Ciuc am făcut un joc bun. Steffel a forțat, dar nu a putut să joace. Echipa este decimată și asta trebuie să o înțeleagă oricine!

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: