Cunoscut analist politic, trimis în judecată

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, a fost trimis in judecata pentru infractiunea de lovire sau alte violente, dupa ce in septembrie 2017 l-a batut in studioul B1 TV pe senatorul USR, Mihai Gotiu.

Judecatoria Sectorului 1 a fost sesizata cu rechizitoriul pe 13 mai, potrivit portalului instantelor. Ancheta a durat foarte mult, deși a fost o bătaie transmisă în direct de studioul tv.

Anuntul despre finalizarea anchetei a fost facut de Mihai Gotiu, pe contul de Facebook. "Miracol?! Va vine sa credeti? Dupa 2 (doi) ani si 8 (opt) luni, incepe, in sfarsit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat si lovit de fostul purtator de vorbe al unui Guvern PSD, in studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legata de inceperea procesului, astazi, 27 mai 2020," scrie Gotiu.

Parlamentarul USR este nemultumit de faptul ca ancheta a durat atat de mult. "Da, au trecut doi ani si opt luni pana cand organele de cercetari penale, procurori si politisti, au reusit sa finalizeze marele dosar de loviri. Sunt curios de cate ori au fost nevoiti sa vada si sa revada inregistrarile cu agresiunea, vazute de sute de mii si milioane de cetateni, ca le-au reluat toate televiziunile. As vrea sa stiu de cate ori au vorbit cu martorii si ce expertize de pixeli si megapixeli au facut de a fost nevoie de atata timp pentru a finaliza un asemenea dosar complex..., " adauga Gotiu.
 
 

Vizualizări: 2,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: