Vîlceanu: Candidatura lui Romanescu e bătută în cuie. Restul, bârfe politice

Liderul PNL Gorj exclude varianta ca Marcel Romanescu să fie înlocuit cu Robert Filip pentru candidatura la Primăria Târgu Jiu, în ciuda zvonurilor lansate pe scena politică în ultimele zile. Dan Vîlceanu le cataloghează drept „bârfe politice” și dă asigurări că Marcel Romanescu va rămâne candidatul PNL la primărie. Totuși, sursele care au vorbit despre o posibilă candidatură a primarului din Rovinari la Târgu Jiu, din partea PNL, sunt unele credibile.

Întrebat dacă există discuții ca edilul din Rovinari să fie pregătit pentru o candidatură la Târgu Jiu, Dan Vîlceanu a exclus această variantă: „Candidatura lui Marcel Romanescu este bătută în cuie, da. Când e vorba de bârfă politică, eu nu m-am pronunțat niciodată, dar informațiile astea sunt bârfe politice pur și simplu și aparțin unor oameni neserioși care nu au nicio legătură cu PNL. Nu o să găsiți un membru PNL care să vă spună că a fost vreo idee de discuție în acest sens”.

Acesta a adăugat că a fost deja validată candidatura lui Marcel Romanescu la nivel național și nu se mai pot face schimbări. „Marcel Romanescu a fost propus de organizația județeană, a fost validat de Biroul Permanent Național și nu avem ce să comentăm. Sunt persoane interesate să genereze ideea de conflict, de ruptură în partid, ceea ce nu e adevărat. Eu, cu Marcel Romanescu, discutăm”, a mai spus Vîlceanu, la Radio Infinit.

De altfel, au apărut și informații privind o posibilă candidatură a lui Marcel Romanescu din partea USR.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: