Bîrcă: Sper să nu mai fie mascarada din 2016

Se încing spiritele în sânul social-democraților. Mărul discordiei este lista pentru alegerile parlamentare. Edilii declară că speră să nu se repete episodul din 2016, când părerea lor nu a contat deloc în stabilirea listei de candidați care a fost complet modificată de conducerea centrală a partidului.

Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea, care obține scor mare la fiecare scrutin, este de părere că și edilii ar trebui să aibă un cuvânt greu de spus în desemnarea candidaților.

Bîrcă speră să nu mai ia parte la un scandal asemănător celui din 2016, când Ion Călinoiu și Ion Ciocea nu au mai fost luați în calcul de conducerea partidului, deși primiseră votul organizației județene și sprijinul primarilor.

Primarul din Turburea a catalogat evenimentul drept „mascaradă”. “Nu aș putea să fiu eu acela care să nominalizeze, dar cred că trebuie făcute acele întruniri cu primarii. Cred că acești oameni sunt liantul între noi și legislație, între noi și Guvern, cu tot ce se mișcă în comună. Sper să nu mai fie acea mascaradă care s-a întâmplat în 2016 și să avem și noi un cuvânt de spus pentru că muncim pentru partid și muncim pentru comuna noastră”, a declarat Ion Bîrcă, la Radio Infinit. (A.A.)

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: