Cupă îi dă replica lui Vâlceanu

Deputatul Ion Cupă a remis un comunicat de presă în care face unele precizări în urma apariţiei în mass media locală a articolelor referitoare la excluderea celor trei primari, Ion Bircă, Marian  Ardeiu şi Dănuţ Bălu din PDL Gorj. 

Dan Vâlceanu, preşedintele interimar al PD-L, a declarat că deciziile de excludere a celor trei primari sunt nule pentru că nu s-a întrunit Consiliul Judeţean Director, singurul organism care ar fi putut lua decizia de excludere şi că, potrivit statutului PDL, Biroul Permanent doar propune această măsură. 

„Excluderea celor trei primari a fost făcută în baza deciziei nr. 15 din 28.01.2013 a Biroului Permanent Naţional al PDL, care,  în conformitate cu prevederile art. 95 din statut numeşte, începând cu data de 28. 01.2013, conducerea interimară a Organizaţiei Judeţene a PDL Gorj.

În aceeaşi decizie, la art. 3, se stipulează că: ,,Biroul Permanent Judeţean Interimar Gorj va analiza activitatea organizaţiilor locale, aleşi locali (inclusiv consilieri judeţeni) şi va lua măsurile care se impun inclusiv, dacă este cazul, retragerea sprijinului politic’’.

Ion Cupă în calitatea de preşedinte interimar al PDL Gorj a respectat deciziile Biroului Permanent Naţional al PDL, drept urmare excluderile celor trei primari au fost făcute conform dispoziţiilor existente“, se arată în comunicatul de presă al fostului şef al PD-L Gorj.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: