Cupa României din Gorj a ajuns anul acesta la Ţicleni


Echipa care a reuşit anul acesta clasarea pe locul I în campionatul judeţean Gorj, Petrolul Ţicleni, a câştigat ieri şi faza judeţeană a Cupei României. Deşi nu au reuşit să promoveze în liga a III-a la meciul de baraj, ei de la Ţicleni au mai avut resurse pentru a câştiga şi ultimul meci oficial pentru ei din acest sezon, cel din cupă. Petrolul a învins cu scorul de 3-0 pe Unirea Cruşeţ, echipă care a ocupat locul trei în campionatul Judeţean.
Petrolul Ţicleni a reuşit astfel câştigarea eventului în judeţul Gorj, după un sezon care nu s-a finalizat însă cu bine pentru fosta divizionară ce avea ca obiectiv promovarea dar a fost învinsă la baraj cu scorul de 4-0 de CSM Slatina.


Petrolul Ţicleni – Unirea Cruşeţ 3-0 (1-0)
Stadion „Tineretului” Rovinari, spectatori: 800
Au marcat: Stamatescu (min. 40), Suliţă (min. 66) şi Stroe (min. 70)
Petrolul Ţicleni: Creţan – Gheorghiţa, Fărcăşanu, Niculeasa, Andronache, Filipescu, Răducan (min. 77 Dolcescu), Burlacu, Stamatescu, Toropu (min. 58 Suliţă), Stroe (min. 73 Bodislav). Antrenor: Samir Bufanu.
Unirea Cruşeţ: Pîrvan – Calu, Barbu, Danciu, Vatu, Florea, Pleşea (min. 44 Odină), Dumitru, Nicolae, Bobonete, Prună. Antrenor: Mihai Dinu.
Arbitri: Ion Ţuţurigă – Mihaela Blându Popescu, Georgiana Dănăşel.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: