Cupă şi Pupazan au părăsit scaunele de la Finanţe şi Gardă

Directorii de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj şi Garda Financiară Gorj au fost astăzi schimbaţi din funcţie. Posturile de conducere sunt ocupate de foştii directori, Gheorghe Paraschiv, respectiv Traian Iana. Schimbările au loc în urma celebrei ordonanţe prin care noii directori numiţi la deconcentrate au fost nevoiţi să părăsească scaunele. La fel s-a întâmplat şi la Direcţia de Cultură, unde Pompiliu Ciolacu a fost înlocuit cu Olimpia Bratu. 

Ion Cupă, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, a fost ieri înlocuit din funcţie. Locul acestuia este ocupat acum de Gheorghe Paraschiv, cel care a ocupat această funcţie din 2005 până în 2009, când a fost numit director adjunct. Ion Cupă va reveni pe postul de director coordonator al DGFP Mehedinţi. „Am primit înştiinţarea prin fax că voi reveni pe postul de director. Oricum această schimbare nu va modifica cu nimic atribuţiunile mele”, declară Gheorghe Paraschiv, noul director al DGFP Gorj. Acesta a ocupat postul de director în anul 2005, când a susţinut un concurs, pe o perioadă nedeterminată. Ordonanţa dată în 2009 a anulat această decizie, însă acum s-a revenit asupra ei. Funcţiile de director adjunct sunt ocupate de  Constantin Şarapatin şi Gheorghe Grigorescu.

Şi la Garda Financiară Gorj au avut loc schimbări. Fostul director Traian Iana a revenit pe  funcţia de conducere, înlocuindu-l pe Ion Pupăzan, care s-a întors în fotoliul de director adjunct. „Ştiam că vor avea loc aceste schimbări. Eu am susţinut anul trecut un concurs prin care am ocupat această funcţie pe o perioadă determinată de un an. Am fost numit director în 25 mai 2009, iar acum acest termen a expirat. Urmează acum ca atât eu, cât şi noul director să confirmăm noile posturi pe care am fost numiţi”, declară Ion Pupăzan, directorul adjunct al Gărzii Financiare Gorj. Totodată schimbările ANAF au vizat şi directorul vămii Târgu-Jiu, însă deocamdată nu se ştie dacă Gabriela Liao a fost sau nu schimbată de la conducere.

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: