Cupă şi Vâlceanu nu sunt interesaţi de şefia PD-L Gorj

Cele două „variante“ pentru preluarea conducerii Partidului Democrat Liberal Gorj, proaspătul deputat Ion Cupă şi consilierul judeţean Dan Vâlceanu, par să nu fie cele câştigătoare. Deşi fostul senator Ion Ruşeţ a declarat că îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al filialei şi că partidul ar trebui preluat fie de Dan Vâlceanu, fie de Cupă, cei doi nu sunt interesaţi să preia acest partid.

Variantele pentru preluarea partidului sunt puţine. Ruşeţ a spus că va recomanda un tânăr pentru această funcţie, în persoana lui Dan Vâlceanu. Drept răspuns, Vâlceanu spune că la momentul la care vorbim partidul are un preşedinte. „Deocamdată partidul are preşedinte. Eu am fost tot timpul o persoană de echipă, rămân până în ultimul moment. Oricum, acum dacă mă întrebaţi mă gândesc la sărbători în nici un caz la partid, care, repet, are preşedinte“, a declarat Vâlceanu.

Asemănătoare a fost şi declaraţia deputatului Ion Cupă. „Acum nu mă pot implica în nimic. Nu pot să declar acum ceva, când la ora asta partidul are conducere. Din câte ştiu structurile funcţionează, există Birou Permanent Judeţean- Domnul Ruşeţ este preşedinte la PDL, nu am avut până acum nicio discuţie oficială că lucrurile ar sta altfel. Când va avea loc o şedinţă de BPJ, din câte ştiu nu a fost până acum, pot să fiu şi eu invitat în calitate de parlamentar, ne vom aşeza la masă şi vom lua o decizie. Deocamdată sunt nişte declaraţii de presă“, a declarat Ion Cupă.

Discuţia pe tema noului preşedinte al PDL Gorj este întreţinută de secretarul executiv adjunct Ion Fugaru. Acesta respinge propunerea de a fi numit Dan Vâlceanu. În schimb, Iuliana Iliescu, membru în BPJ al partidului, a declarat la Radio Infinit că l-ar vrea pe Dan Vâlceanu, dar nu pe Cupă, cel din urmă fiind mai tot timpul la Bucureşti.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: