Cutii poştale speciale pentru sesizări de la alegători

La începutul campaniei electorale din toamnă, Severus Militaru - candidat pe atunci la Camera Deputaţilor în colegiul IV, promitea cetăţenilor că problemele  pentru care îi vor solicita sprijinul vor putea ajunge la el fără  a fi preluate de la intermediari.

Aflat în Gorj după sărbători, proaspătul deputat şi-a îndeplinit prima promisiune de campanie, achiziţionând 15 cutii poştale, sigilate, cu suport pentru publicaţii, pe care urmează a le amplasa în toate localităţile colegiului IV. În acest sens, el va încheia cât mai curând protocoale cu primăriile, pentru ca acestea să permită amplasarea cutiilor de corespondenţă la sediile lor. Cetăţenii îşi vor putea descrie problemele, menţionând adresa la care doresc să primească răspuns. Corespondenţa va fi ridicată la sfârşitul fiecărei săptămâni, preluată de consilieri şi discutată în zilele în care deputatul se va afla în judeţ, pentru stabilirea răspunsurilor în termene cât mai scurte.

Militaru e convins că cele mai multe probleme ţin de administraţia locală, având în vedere că majoritatea celor care i-au cerut ajutorul până acum se plâng de tergiversarea rezolvării lor de către primăriile de care aparţin. De aceea, el intenţionează să realizeze o colaborare foarte bună cu aleşii locali, în scopul fluidizării relaţiilor funcţionarilor din cadrul primăriilor cu cetăţenii care îi solicită, evitând amânarea nefondată a rezolvării petiţiilor acestora. Deputatul Severus Militaru a precizat că tocmai acesta este scopul amplasării acestor cutii pentru corespondenţă: “Oamenii îmi pot trimite direct plângerile sau problemele lor, pentru că într-un plic închis omul se poate destăinui atât cu privire la problema lui, cât şi la cele care apar pe lângă aceasta, cauzate de reaua voinţă sau comoditatea personalului din primării”.  

Pe lângă solicitări, S. Militaru aşteaptă şi propuneri în ceea ce priveşte programele de viitor şi activitatea comunităţilor care l-au ales.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: