Damian Diţescu nu mai este medic la Spitalul Cărbuneşti

Medicul ginecolog Damian Diţescu nu va mai profesa decât în cadrul Spitalului Orăşenesc Novaci. Acesta a decis să renunţe la norma pe care o avea în cadrul Spitalului din Târgu Cărbuneşti, managerul de aici, Constantin Târziu, negând faptul că decizia lui Diţescu are avea de a face cu dosarul penal pe care îl are acesta. În schimb, directoarea spitalului din Novaci este încântată de achiziţia medicală pe care a făcut-o.

Damian Diţescu a decis să renunţe la norma pe care o avea în cadrul Spitalului din Târgu Cărbuneşti fără a da însă o explicaţie conducerii. „Nu ştiu decât că mi-a depus la secretariat o cerere pentru a fi detaşat trei luni de zile la spitalul din Novaci. A depus cerere să intre în concediu şi totodată a depus cerere pentru detaşarea la Novaci”, a declarat la Radio Târgu Jiu, Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu Cărbuneşti.

Condiţiile de la Novaci au motivat alegerea

Managerul spitalului din Novaci, Eufimia Dumitrescu, consideră că alegerea doctorului Damian Diţescu este una optimă având în vedere condiţiile de lucru dar şi dotările spitalului din Novaci. „Sunt condiţii mult mai bune, colectivul în care lucrează este mult mai compatibil, cam astea ar fi motivele care au stat la baza alegerii lui. Lucrurile se desfăşoară absolut normal, în fiecare zi a avut tot felul de intervenţii chirurgicale”, a declarat Eufimia Dumitrescu, managerul spitalului din Novaci.

DOSAR PENAL

Medicul ginecolog Damian Diţescu are dosar penal după ce doi bebeluşi au murit pentru că acesta nu a intervenit la timp pentru salvarea lor. Cele două cazuri s-au întâmplat la Novaci şi Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: