Reghecampf anunţă ce jucător va pleca din Bănie

Laurențiu Reghecampf  a fost lăsat fără cuvinte de Andrei Ivan după meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni, scor 5-0. Antrenorul a anunțat că atacantul va pleca din Bănie în scurt timp.

Andrei Ivan a fost cel mai bun jucător al Universității Craiova la meciul câștigat de olteni cu Academica Clinceni, scor 5-0, în etapa a 12-a din Liga 1. Internaționalul român a dat două asisturi și a înscris golul de 4-0 pentru Universitatea Craiova la partida cu Academica Clinceni, iar atacantul l-a lăsat fără cuvinte pe Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul formației din Bănie a ținut să îl laude pe Andrei Ivan la finalul partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco” și consideră că dacă atacantul naționalei va avea evoluții la fel de bune ca până acum, atunci acesta nu va mai rămâne foarte mult timp la gruparea din Bănie. „Nu pot spune în câteva cuvinte ce au ascultat jucătorii. Le-am spus că au valoare, au calitate, să folosească toate calităţile pe care le au, să aibă spiritul de echipă. Andrei Ivan e un jucător fenomenal. I-am spus că dacă o ţine aşa, e greu să-l opreşti. Poate juca pe orice poziţie din atac, poate juca şi al doilea vârf, e de explozie, e altruist. E un jucător care ne ajută mult şi cu siguranţă nu-l mai vedem la Craiova în scurt timp, dacă va continua aşa. Houri a ratat. Nu m-a deranjat”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul echipei din Bănie a vorbit și despre Ante Roguljic, croatul transferat de către Universitatea Craiova care a debutat la formația din Bănie. „Roguljic este un jucător bun, un mijlocaş cu o viziune bună, are nevoie de antrenamente, de meciuri. Am sperat ca azi să putem avea un avantaj ca să-l pot utiliza şi pe el, pentru că indiferent cât s-ar antrena, are nevoie de meciuri”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: