Debut dificil pentru junioarele Under 14 ale CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a avut parte de un debut dificil de sezon în Campionatul Național. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, o grupă extrem de grea, alături de echipe care au deja performanţe notabile la acest nivel, ACS Dan Dacian București, ABC Leii București și CS BBB Raptors Berceni.

Turneul de debut al tinerelor baschetbaliste de la Târgu Jiu s-a derulat la București, în Sala Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Chiar dacă au avut parte de un început de sezon foarte greu şi de emoţiile inerente unui debut într-o competiţie oficială, tinerele baschetbaliste de la Târgu Jiu au demonstrat în partidele disputate că echipa are potenţial şi că poate creşte de la meci la meci.

Antrenoare a acestei noi echipe a CSM este Adina Pop, vicecampioană a României cu CSM Satu Mare. Fosta sportivă, acum antrenoare a Grupei U14 a CSM Târgu Jiu, şi-a felicitat jucătoarele pentru modul în care au luptat în fiecare meci de la acest turneu: „Având în vedere că am prins o grupă dificilă, fiecare meci din acest turneu a fost o experienţă din care am avut de învăţat. Deşi suntem doar la început şi mai este mult de muncit, fetele au luptat la fiecare meci şi pentru asta le felicit. Sunt fete talentate şi ambiţoase, şi prin multă muncă sunt sigură că vor venii şi rezultatele”.

În ceea ce priveşte preluarea acestei echipe de junioare, Adina Pop a mulţumit CSM Târgu Jiu pentru că i s-a oferit această oportunitate, precizând că are ca obiectiv să construiască o echipă puternică, cu baze solide.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: