Dan Diaconescu: Cred că la Gorj obţinem scor istoric în alegeri

Organizaţia Gorj a PP-DD va obţine un scor istoric in alegeri. Este pronosticul dat de preşedintele onorific al partidului care a precizat ca filiala Gorj se situează între primele 5 în ţară şi este convins ca va obţine, la alegerile din 10 iunie, un rezultat peste media partidului.

Organizaţia PP-DD Gorj este una dintre cele mai bune din ţară, a declarat aseară, Dan Diaconescu care a ţinut să precizeze că a fost impresionat de numărul mare de simpatizanţi ai partidului care s-au prezentat la întâlnirile de la Motru şi Rovinari. ”Organizaţia de la Gorj este una dintre cele mai bune ale noastre, având în vedere şi prezenţa extraordinar de mare a simpatizanţilor la Motru şi Rovinari unde au fost mii de persoane, record greu de egalat”, a spus Diaconescu.  Preşedintele onorific al PP-DD mizează pe un scor istoric în alegeri, obţinut de organizaţia din judeţul Gorj şi este convins că gorjenii vor provoca o mare schimbare. ”Cred că la Gorj voi obţine o cifră record, oricum peste media partidului. Noi sperăm să obţinem la Gorj 35% poate şi mai mult. Oricum victoria este deja a noastră, indiferent ce se va întâmpla cu rezultatul votului, important este că i-am ajutat pe oamenii de la Gorj să-şi pună întrebări, să gândească, să fie din ce în ce mai înţelepţi şi, mai ales, să provoace o mare, mare schimbare”, a spus Diaconescu. Creditaţi cu şanse maxime, candidatul PP-DD Gorj la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină, candidatul la postul de primar al municipiului Tg-Jiu au fost invitaţi ieri seară la emisiunea lui Dan Diaconescu, unde au avut posibilitatea să-şi expună o parte din proiectele pe care le au în vedere în situaţia în care gorjenii îi vor credita cu încrederea necesară. 

PRIVATIZARE

Ei au pus accent pe faptul că vor face demersurile necesare pentru a se împotrivi intenţiei actualului Guvern de a privatiza proaspăt înfiinţatul Complex Energetic Oltenia şi au explicat motivele pentru care gorjenii trebuie să ia atitudine şi să opteze pentru schimbarea actualei administraţii locale.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: