Dan Vasilică: Este evident că la Craiova va veni un nou antrenor

Antrenorul gorjean Dan Vasilică a fost numit interimar ca antrenor al formaţiai FCU Craiova pentru o perioadă în care conducerea caută un alt tehnician care să preia echipa. Acesta a precizat că liderul din Liga 2 va avea curând un antrenor principal.

 Dan Vasilică a fost numit preparator fizic la Craiova la începutul sezonului trecut dar a rămas interimar la FCU după ce antrenorul principal a fost demis. Acesta a precizat că va reveni pe postul său de preparator fizic după numirea unui nou antrenor principal, favorit să preia FCU fiind un antrenor cu care oltenii au fost în tratative şi în vară, Flavius Stoican. “Este evident că la Craiova va veni un nou antrenor. Eu am fost instalat pe această poziţie doar ca să asigur interimatul. Nu s-a pus, nicio clipă, problema să rămân mai mult pe bancă. Din această poziţie, îmi doresc să ajut cât mai mult clubul, însă cu siguranţă va veni altcineva. Este firesc să se întâmple acest lucru, pentru ca echipa să aibă un cadru prolific. Vrem să continuăm cu aceleaşi rezultate, chiar mai bune, pentru că se putea şi mai bine, şi la final să obţinem promovarea mult dorită”, a spus Vasilică la Accent Tv.

Şi antrenorul care a luat loc pe banca FCU la ultimul meci oficial, Vali David, a recunoscut că alb-albaștrilor le trebuie un antrenor cu experiență. „Ne dorim ca în campionat să nu pierdem. Dar trebuie să ne concentrăm la meciul cu Pandurii Târgu Jiu pentru că avem nevoie mare de o victorie acolo. Mă concentrez la ceea ce am de făcut la Târgu Jiu apoi vedem ce avem de făcut la nivel de staff şi ce antrenor se va aduce. Noi nu vorbim cu conducerea de înlocuiri de antrenori. Simți. Nu trebuie să fim matematicieni să vedem lucrul acesta, că avem nevoie de un om cu experiență aici. E păcat, pentru că e un club de tradiție cu condiții extraordinare. Nu știu dacă există în Liga 1 așa condiții”.

FCU Craiova va juca sâmbătă la Târgu Jiu, cu Pandurii, dar nu se ştie încă cine va da indicaţii de pe bancă la acest meci, pentru că "interimarul" Dan Vasilică este în carantină.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: