Debut fericit pentru handbalistele CSM în noul sezon

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie în noul sezon din Divizia A. Echipa pregătită de Liviu Andrieş s-a impus lejer în meciul cu CSU Oradea care s-a încheiat cu  scorul de 42-27.

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a debutat miercuri seara cu dreptul în noul sezon din Divizia A. Echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache şi-a trecut în cont prima victorie din noua stagiune competiţională. CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme, scor 42-27, la pauză 18-9, în faţa formaţiei CSU Oradea.

Meciul s-a disputat în sala Sepsi Arena din Sf. Gheorghe iar handbalistele din Târgu Jiu au debutat în forță, scorul înregistrat în partida cu CSU Oradea şi modul de abordarea a partidei demonstrând acest lucru. Jucătoarele lui Liviu Andrieş au arătat poftă de handbal după câteva luni de pauză competiţională şi au au dominat întregul meci cu CSU Oradea. În niciun moment nu s-a pus problema echipei învingătoare, într-o partidă, în care echipa gorjeană, cu 42 de goluri marcate, a excelat din punct de vedere ofensiv.

Cristina Predoi, în mare formă, a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu, cu 7 goluri. La debutul într-un meci oficial pentru CSM Târgu Jiu, Mihaela Obedeanu şi Irina Neacşu au înscris câte 5 goluri, Cosmina Cozma 4 goluri, iar Florentina Moisin a punctat de 3 ori în poarta adversă. Pe lista jucătoarelor care au marcat în acest meci şi-au trecut numele şi Iryna Zinatullina cu 4g, Bianca Stanca 4g, Ştefania Chiriţă 3g, Mădălina Olariu 3g, Valentina Toader 2g, Andreea Olariu 1g şi Gabriela Frunză 1g, a informat CSM Târgu Jiu pe site-ul oficial.

Un aport important la victorie l-a avut şi poarta, apărată cu brio de Alina Ciuchiatu, Sara Abed Kader şi Aron Bianca, ultimele două aflate şi ele la debutul oficial pentru CSM Târgu Jiu. Practic, cei doi antrenori, Liviu Andrieş şi Andrei Enache, au rulat în acest meci tot lotul deplasat la Sf. Gheorghe, la care doar Ana Maria Diaconescu nu a făcut deplasarea, ea fiind accidentată.

În primul meci al Seriei B, CS Gloria Bistriţa s-a impus cu scorul de 24-19(12-12), în faţa formaţiei gazdă, CNE Sf. Gheorghe. Următoarea partidă a echipei din Târgu Jiu este programată, joi, 3 decembrie, de la ora 16.30, contra CSU Reşiţa. Tot joi se dispută partidele CSU Oradea - CSM Deva şi CSU Timişoara - CS Gloria Bistriţa.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: