Luptătorii gorjeni au adus patru medalii de la Constanţa

Luptătorii gorjeni de la CS Pandurii, CSS Târgu Jiu şi CSM Târgu Jiu s-au întors cu patru medalii de la Campionatul Național de Lupte. Aceştia au câştigat patru medalii, una de aur, două de argint şi una de bronz, la competiţia care a avut loc la Constanţa.

Federația Română de Lupte a decis ca finalele Campionatului Național Individual Cadeți și Seniori U23 să se dispute la Constanța după ce competiția a fost atribuită inițial Bucureștiului. Având în vedere probleme legate de pandemie apărute în Capitală  oficialii federației au hotărât să mute competiția la Constanța, acolo unde s-au deplasat şi luptătorii gorjeni de la CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu.

Luptătorul Eduard Popescu, de la CS Pandurii, a luptat la categoria Under 23 şi a câștigat medalia de aur la categoria 125 de kilograme iar Alexandru Beșliu, cu dublă legitimare la CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu, a  luptat de această dată la categoria 97 de kilograme și s-a clasat pe locul al doilea, câştigând medalia de argint. Ambii sportivi sunt pregătiți de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjanu de la CS Pandurii Târgu Jiu.

Alte două medalii au câştigat şi mai tinerii colegi de la CSS Târgu Jiu antrenați de profesorii Rareș Voicescu și George Munteanu. Denisa Mocioi a câştigat medalia de argint pentru Clubul Sportiv Școlar Târgu Jiu iar Radu Istratie a intrat în posesia medaliei de bronz.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: