Bălăeţ vrea pe locul 1 după primul turneu al Diviziei A

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a debutat cu bine la turneul de la Sf. Gheorghe câştigând primul meci oficial al noului sezon. Turneul de debut pentru elevele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache se dispută la Sfântu Gheorghe, în Sala Sepsi Arena iar meciurile începute miercuri se vor desfăşura timp de patru zile.

Cu toate că la debut au întâlnit o candidată la promovare, jucătoarele de la Târgu Jiu nu au avut probleme. Cu aproape tot lotul valid pentru primele confruntări, echipa CSM este așteptată să facă o figură frumoasă, conducerea având deja speranţe de clasare pe locul 1 după acest prim turneu. „Din fericire, toate fetele sunt apte, mai puțin Ana Diaconescu, care are o problemă medicală la genunchi și nu a făcut deplasarea. Testele au ieșit bine și s-a plecat la drum în formulă aproape completă”, a spus directorul Robert Bălăeţ care consideră că va fi dificilă totuşi readaptarea la meciuri după pauza mare din competiţii: „Va fi un turneu foarte greu, ținând cont că, după atâta pauză, o să se joace în fiecare zi. O să avem patru meciuri, dar sper că o să putem face față acestui turneu și o să ne întoarcem cu cât mai multe victorii. Ne propunem să câștigăm orice meci, nu numai în acest turneu, ci în toate turneele pe care le vom juca. Am încredere în echipă și în staff că se vor descurca și vor veni cu cât mai multe victorii acasă, ca să ne instalăm pe primul loc după acest turneu”.

Adversarele din Oradea și Deva au anunţat că se luptă pentru promovare iar echipa Gloria Bistrița a deplasat la turneu şi şase  handbaliste de la prima echipă care evoluează în Liga Florilor.

Din Seria B în care joacă echipa CSM Târgu Jiu fac parte şi echipele CSU Reşiţa, CSU Timişoara, CSM Deva, CNE Sf. Gheorghe şi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: