Cum îşi ţine Stoican jucătorii cu picioarele pe pământ

ACS Viitorul Târgu Jiu se află la un punct de podiumul ligii secunde şi ar putea urca pe o poziţie mult mai bună în cazul unei victorii în ultimul meci al anului. Echipa lui Flavius stoican întâlneşte sâmbătă o fostă candidată la promovare, CS Mioveni, echipă care a jucat în play-off în acest an.

Pentru ACS Viitorul o victoria în faţa CS Mioveni ar echivala cu un loc pe podiumul ligii secunde la final de an. Elevii lui Flavius Stoican au ajuns pe locul cinci în clasament dar sunt la un singur punct de locul trei şi la patru puncte de prima clasată, FCU Craiova.

Cea mai mare preocupare a lui Stoican este acum să îşi motiveze elevii înaintea acestui ultim meci şi să îi ţină cu picioarele pe pământ după victoria din Cupa României, unde au eliminat pe FC Argeş din competiţie. “Sper ca băieţii să nu zboare la momentul acesta şi să fie aşezaţi, la fel ca până acum. Eu sunt omul care trebuie să îi aşez, să nu îi las să trateze superficial următoarele jocuri. Sunt jucători tineri, au şi calitate, dar şi un caracter frumos şi atunci este normal să fie mult mai uşor. Ei pot mult mai mult”, a spus Stoican vorbind şi despre un posibil adversar în cupă: „În cupă, nu contează cu cine vom pica mai departe deşi ne dorim, într-adevăr, o echipă cu nume. Dar asta nu înseamnă că nu le primim pe celelalte cu braţele deschise”.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a calificat în ultimele 16 echipe din Cupa României, după ce a eliminat-o pe FC Argeş şi va juca în optimile competiţiei. În campionat echipa lui Stoican mai are anul acesta doar un meci, programat la final de săptămână, în deplasare, la Mioveni.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: