Daniel Burlan: ”Beneficiile CEO vor fi ale altora”

Actualul director al Societății Naționale a Lignitului Oltenia (SNLO), Daniel Burlan, a declarat vineri că nu i s-a propus nicio funcție în cadrul Complexului Energetic Oltenia și că cel mai probabil de beneficiile acestei noi companii se vor bucura alții. Acesta a precizat că nu știe dacă noul Consiliu Director va păstra actuala conducere sau le va propune alte funcții în cadrul CEO.

Daniel Burlan, șeful SNLO, este dezamăgit de faptul că deși a crezut în acest proiect și a muncit să-l ducă la bun sfârșit, acum alții se vor bucura de beneficii. Spune că nu i s-a propus nicio funcție în cadrul CEO și că nu știe ce va face în continuare. ”Dacă mă întrebați ce voi face, nu știu. Nu mi s-a oferit nicio funcție. Sunt unul dintre aceia care a crezut în acest proiect, care l-a inițiat și care l-a dus la bun sfârșit adică la înființare. Mai departe, beneficiile vor fi ale altora”, a declarat Daniel Burlan, șeful SNLO.

Supărat pe Bălășoiu

Acesta a dat de înțeles că este foarte supărat pe actualul director general al CE Craiova, Constantin Bălășoiu, care de altfel a și fost împuternicit să nominalizeze persoanele din Directorat. ”Nu sunt eu persoana care nominalizează, din câte știu domnul Bălășoiu a fost împuternicit să-și aleagă echipa. Probabil a crezut că cei pe care i-a nominalizat sunt cei mai buni, sunt persoanele în care poate avea încredere și cu care poate să conducă acest complex. Sunt foarte mulți specialiști și în Gorj și dacă sediul este aici este datorită nouă. În proiectul de constituire, sediul era trecut la București, noi am făcut modificarea”, a declarat Daniel Burlan.

INCERTITUDINI

Cert este că actualul director al SNLO nu știe care sunt intențiile celor care vor forma Consiliul Director. Burlan crede că o parte din actualii directori ar putea fi numiți pe alte funcții. ”Poate o parte din directorii din societățile care fuzionează vor fi păstrați sau vor fi numiți pe alte funcții, asta depinde de cei care vor conduce compania”, a menționat Daniel Burlan.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: