Daniel Paraschiv, în topul golgheterilor Ligii 2

Atacantul celor de la ACS Viitorul, Daniel Paraschiv, se află în topul golgheterilor din Liga 2. Fostul jucător al celor de la Luceafărul Oradea, adus de fostul antrenor Cristian Lupuţ, a fost golgheter al echipei din Bihor sezonul trecut.

Daniel Paraschiv a venit la ACS Viitorul după ce fosta sa echipă, Luceafărul Oradea, a luat locul din Liga 3 al ACS Energeticianul. Atunci, echipa care juca la Petroşani, lua locul din Liga 2 al formaţiei bihorene care, având acelaşi sponsor, s-a retras din Liga 2 pentru a face loc celor de la Energeticianul, prima retrogradată în acel sezon. Cu un an înainte Paraschiv a semnat cu Luceafărul Oradea după ce a dat probe. În sezonul 2018-2019, când evolua la Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv a fost cel mai bun tânăr marcator al campionatului, cu 14 reușite în 33 de meciuri.

În acest sezon, din totalul de 23 de goluri marcate pe teren, șase i-au aparținut tânărului atacant Daniel George Paraschiv (21 de ani), născut la data de 24 aprilie 1999, la Brașov. Folosit de antrenorul Stoican pe parcursul a 12 jocuri, timp de 755 minute, Daniel Paraschiv a marcat în meciurile cu Rapid (scor 1-3), Fotbal Comuna Recea (scor 4-3), Petrolul Ploiești (scor 1-1), Metaloglobus București (scor 2-1) și Pandurii Târgu Jiu (scor 4-3), când a reușit ”dubla”. Practic meciul cu Pandurii l-a dus pe tânărul jucător al lui Flavius Stoican în topul golgheterilor ligii secunde.

Cu un total de șase goluri, tânărul atacant împarte poziția a 3-a în clasamentul golgheterilor acestui sezon de Liga 2, la egalitate cu Marius Coman, de la Fotbal Comuna Recea. Topul e condus de Claudiu Bălan, de la FCU Craiova, cu 8 reușite, iar pe locul 2 se află Ovidiu Herea (Metaloglobus) și Cătălin Hlistei (Rapid), ambii cu câte 7 goluri.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: