Marian Danciu a prelungit contractul cu Craiova

Universitatea Craiova a prelungit contractul jucătorului gorjean Marian Danciu care a împlinit recent 18 ani. Fostul junior de la Pandurii a fost cooptat în lotul Craiovei în 2019, de fostul antrenor Victor Piţurcă.

După ce l-a pierdut pe unul dintre cei mai promiţători juniori pe care i-a avut în cadrul clubului, Octavian Popescu, ajuns între timp la FCSB, Universitatea Craiova a decis să le prelungească din timp contractele juniorilor în care îşi pune speranţe pentru viitor. Unul dintre ei este gorjeanul Marian Danciu, născut în 25 aprilie 2002, este unul dintre copiii crescuţi la Pandurii Târgu Jiu de antrenorul Florin Popete.

Astfel, după ce Ştefan Baiaram (17 ani) a acceptat, acum o lună, să semneze până în 2026 cu gruparea din Bănie, alţi doi tineri cu potenţial, Marian Danciu şi Ionuţ Mitran, şi-au prelungit contractele cu echipa olteană până în 2025. Cei doi jucători au vârstă de 18 ani, sunt internaţionali de juniori şi se pregătesc de ceva vreme cu prima echipă a Universităţii. „Ionuț Mitran și Marian Danciu, doi dintre puștii noștri de perspectivă, au semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 5 ani. Succes, băieți!”, a fost mesajul postat de Universitatea Craiova pe pagina oficială de facebook.

Mijlocaş ofensiv sau atacant de bandă, Marian Danciu (18 ani) este adus de Craiova de la Pandurii Târgu Jiu şi a fost remarcat de Victor Piţurcă în acelaşi timp cu Octavian Popescu, cei doi fiind promovaţi în lotul primei echipe în urmă cu un an.

După ce Octavian Popescu a fost pierdut de clubul din Bănie şi a ajuns la FCSB, unde a jucat deja titular în câteva meciuri, finanţatorul vicecampioanei României a decis să le reducă salariile celor din club care s-au făcut responsabili de cedarea tânărului atacant, care fusese adus de la Academia Regal Sport. Octavian Popescu evoluase numai la echipa a doua a clubului din Bănie până să fie încorporat de FCSB.

Galerie foto


Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: