Stefan Andrejevic a revenit la Târgu Jiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu avea mare nevoie de întăriri pentru a rezista în Liga Naţională iar oficialii clubului şi-au dat seama la timp şi au luat măsuri. Stefan Andrejevic, jucătorul sârb care a mai evoluat la Târgu Jiu a semnat joi un nou contract cu CSM.

Echipa lui Claudiu Alionescu l-a readus la CSM Târgu Jiu pe Stefan Andrejevic şi s-a intărit sub panou, acolo unde avea nevoie. După eşecurile de la primul turneu la care au luat parte gorjenii, s-a văzut mai clar faptul că echipa mai are nevoie de jucători, mai ales în contextul actual al pandemiei de coronavirus, în care unii jucători nu pot să se pregătească şi să evolueze perioade mai lungi de timp.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a declarat că speră ca Andrejevic să ajute echipa în această perioadă dificilă. „Am parafat o nouă înţelegere cu fostul jucător Stefan Andrejevic, baschetbalistul sârb care s-a întors la Târgu Jiu pentru a pune umărul la victoriile care vor veni până la urmă pentru CSM Târgu Jiu”, a spus Robert Bălăeț care recunoaşte că echipa se confruntă cu unele probleme la acest start în noul sezon: „Am început mai greoi acest sezon, pentru că echipa a avut ceva probleme cu accidentările şi cu infectările cu Covid, dar sper că îşi va reveni până la turneul din 22 – 23 decembrie pe care îl avem programat la Târgu Jiu şi la care vor mai lua parte Steaua şi U Cluj. Vor fi două meciuri foarte puternice în care vrem să vedem la ce nivel suntem la ora actuală”.

Pivotul din Serbia are o înălțime de 2.09 metri și a jucat la Târgu Jiu în stagiunea 2019-2020. În cinci partide din grupa valorică B a Ligii Naționale, Andrejevic a strâns medii de 18.2 puncte, 3.8 recuperări și o pasă decisivă pe meci.

Între 2017 și 2019, puternicul jucător a fost componentul celor de la Basketball Club Batumi, o formație din SuperLiga Georgiei. În vârstă de 27 de ani, acesta a mai evoluat de-a lungul carierei pentru KK Spartak Subotica, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana, toate din Serbia.

Galerie foto


Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: