Veste bună la Pandurii, nu vor pleca jucători din lot

Pandurii Târgu Jiu a fost în zona retrogradării în tot acest sezon, ocupând constant ultimele locuri din clasament. Cu toate acestea oficialii clubului cred în continuare că echipa se poate salva de la retrogradare în partea a doua a campionatului, atunci când se va duela cu echipele din subsolul clasamentului.

Pandurii are constant probleme cu retrogradarea în ultimele sezoane. Dacă în urmă cu doi ani s-a salvat miraculos, învingând la Petroşani pe Energeticianul, echipă care a şi retrogradat în acel sezon, sezonul trecut Pandurii s-a salvat graţie pandemiei de coronavirus care a dus la schimbarea regulamentelor FRF şi a modului de promovare şi retrogradare. Acum, echipa care a jucat timp de 12 ani în Liga 1, cochetează din nou cu ultima poziţie din clasament dar tot mai speră că se va salva. Directorul sportiv Camilian Floroiu e convins că echipa va scăpa de retrogradare și că nu vor mai fi, și în această pauză competițională, plecări masive de jucători, din cauza restanțelor salariale, așa cum s-a întâmplat constant în ultimi trei ani: „Sunt convins că vom face un final de sezon și un tur de play-out bun, care ne vor da posibilitatea să rămânem în Liga 2. Din discuțiile pe care le-am avut cu jucătorii, nu se pune problema să plece cineva de la club în această pauză competițională”, a spus Camilian Floroiu precizând că reunirea lotului se va face în luna ianuarie: „În ianuarie se va face reunirea dar mai rămâne să stabilim și data. Cred că la jumătatea lunii ianuarie sau chiar mai devreme, în funcție de ce se întâmplă și cu aceste condiții speciale de a veni și de a pleca din țară. Cu siguranță, pandemia nu va dispărea în ianuarie”.

Oficialul se referă în special la jucătorii străini din lot care au nevoie de bilete de avion la anumite date şi nu se ştie exact care vor fi condiţiile de intrare în ţară în perioada respectivă.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: