Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dascălii pensionați în vară primesc prima pensie în decembrie

Zeci de profesori din Gorj se pensionează în acest an. Unii au făcut-o încă din august, dar vor primi banii însă abia la sfârșitul acestui an. Angajații de la Casa de Pensii dau asigurări că toată lumea va încasa restanțele în decembrie, deși au rămas acum în urmă cu dosarele din cauza numărului mare de recalculări.

Cele mai multe dosare de pensionare au fost depuse la sfârșitul lunii august. Aproape toate dosarele au fost analizate de angajații de la Casa de Pensii Gorj. Au fost depistate și probleme la câteva dosare, dar și acestea își vor găsi rezolvarea.

Toți dascălii vor primi pensiile restante în cursul lunii decembrie. „Toți profesorii care au solicitat ieșirea la pensie în august, septembrie, vor primi drepturile în decembrie, cu tot cu restanțe. Avem trei sau patru dosare de la care lipsesc documente și trebuie să luăm legătura cu dumnealor ca să rezolvăm aceste probleme. În rest, nu sunt excepții și toată lumea primește drepturile de pensie în luna decembrie”, a spus Ioana Talău, directorul Casei de Pensii Gorj, la Radio Accent.

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: