Dat în urmărire naţională, găsit acasă

Un urmărit naţional, condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru tâlhărie, a fost prins de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În dimineaţa zilei de 31 iulie, în jurul orei 09.30, urmare a activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, l-au depistat pe Ion C., de 27 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, pe numele căruia, în luna martie 2010, a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Tânărul fusese dat în urmărire naţională întrucât s-a sustras executării pedepsei închisorii, fiind depistat de poliţişti într-un imobil din comuna Mătăsari.

În sarcina lui Ion C., s-a reţinut faptul că, în data de 28 august 2008, în jurul orelor 20:30, împreună cu alţi doi inculpaţi, a pătruns în incinta unei cariere miniere, iar de aici au sustras 4 traverse metalice în valoare de 1.260 de lei. Fiind surprinşi de către agentul de pază, pentru a păstra bunurile sustrase ţi a-şi asigura scăparea, au exercitat împotriva acestuia acte de violenţă producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: