Davidoiu nu se sperie de procurorii bucureşteni

Eugen Davidoiu, fostul director al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO), nu se teme că va ajunge după gratii pentru afacerea încheiată cu Best Recuperare Creanţe pe vremea când conducea compania. El susţine că a făcut ceea ce trebuia pentru SNLO. „Nu ştiu speţa de la Termoelectrica, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar pot să spun că nu am greşit faţă de SNLO şi faţă de stat. Cei care nu au plătit către SNLO ar trebui traşi la răspundere pentru management defectuos, pentru punerea unor companii de interes naţional în imposibilitate financiară, nu foştii directori. Nu am emoţii absolut deloc“, a precizat Davidoiu.

Purtătorul de cuvânt al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, Aurică Popescu, susţine că şi în cazul SNLO, cei doi avocaţi şi executorul judecătoresc implicaţi în afacerea BEST, ar fi procedat la fel.

„Cunoaştem situaţia de la TERMOELECTRICA, aceleaşi persoane sunt implicate şi în cazul cu SNLO. După părerea mea au recurs la aceleaşi metode, fals în acte pentru a putea înşela“, a spus acesta.

Avocatul Ovidiu Benone Voicu, Daniel Ioan Ioanaş, avocat stagiar şi reprezentant al Best, dar şi executorul judecătoresc Dragoş Paul Rocoşanu s-au ales şi el cu cătuşe la mâini după ce a fost acuzat de infracţiunile de înşelăciune, fals intelectual, uz de fals, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, dacă funcţionarul public a obţinut un avantaj patrimonial pentru sine sau pentru altul. Totul s-a întâmplat la Termoelectrica, dar situaţia seamănă mult cu tunul dat şi în SNLO de firma de recuperare.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: