„Daviţoiu ar trebui să plece singur, ca să nu-i cerem noi demisia”

Procentele dintr-o singură cifră pe care PDL le-a obţinut la nivel de municipiu Târgu Jiu nu rămân fără consecinţe asupra liderului organizaţiei locale a acestui partid, Nicolae Daviţoiu fiind în postura de a da nişte explicaţii în faţa colegilor săi, care aveau aşteptări mult mai mari la alegerile de duminică.

Primul care sare şi îi cere să părăsească poziţia numărul unu din organizaţie este Nicolae Feţeanu, un membru care acum se declară dispus să ajute la reconstrucţia filialei pe care PSD o tot umileşte de vreo două decenii încoace.

„Ar trebui să plece singur domnul Daviţoiu, ca să nu fim nevoiţi noi să-i cerem demisia. Pentru extraordinar de proasta organizare a campaniei electorale, pentru scorul ruşinos de la Consiliul Local şi pentru modul defectuos în care a condus organizaţia eu cred că nu trebuie doar să plece din fruntea PDL Târgu Jiu, dar că trebuie scos şi de pe lista de consilieri locali. Noi, simplii membri, ne-am pus speranţe mari în aceste alegeri, dar prin jocul de glezne al domnului Daviţoiu ne-am trezit aduşi într-o situaţie dezastruoasă, inacceptabilă, mai ales că ne-a bătut PPDD. Ar trebui să se retragă singur pentru ca noi, împreună cu preşedintele Ion Ruşeţ, să putem reorganiza din temelii această organizaţie şi să nu ne mai facem la toamnă de râs, aşa cum s-a întâmplat acum”, spune Feţeanu.

Nicolae Daviţoiu nu a părut ieri foarte interesat de ceea ce declară colegul său, liderul PDL Târgu Jiu spunând că nici nu îl cunoaşte pe cel care a făcut declaraţia respectivă şi că, în partid, acesta nu ar fi cunoscut de mai nimeni. „Domnul Feţeanu e o glumă. Nu l-am văzut pe la partid decât de vreo 2-3 ori şi nu ştiu dacă există colegi care să-l cunoască. Dacă nu ştie, îi spun eu că diferenţa faţă de 2008 e foarte mică şi nu văd de ce comentează domnul Feţeanu aceste lucruri pentru că există membri mult mai competenţi în filială care să îşi dea cu părerea”, spune Daviţoiu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: