Daviţoiu nu vrea şefia PDL Târgu Jiu

Nicolae Daviţoiu îi serveşte pe tavă şefia PDL Târgu Jiu colegului său de partid, Eduard Berca. Daviţoiu spune că n-are de gând să candideze la funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a Partidului Democrat Liberal şi nici la o altă funcţie. În schimb, nu ar refuza un post în cadrul PDL Gorj.

Consilierul municipal din partea PDL Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu, spune că nu este interesat de postul de preşedinte al PDL Târgu Jiu şi nu va candida la vreo funcţie la alegerile care vor avea la nivelul organizaţiei municipale din data de 2 noiembrie. „Nu intenţionez să candidez la funcţia de preşedinte al PDL Târgu Jiu. Exclud această posibilitate, eu am fost o dată preşedinte, am încercat la parlamentare, deci nu. N-ar fi corect, colegul meu Edi Berca şi-a făcut organizaţii, secţii de votare rămâne să-şi treacă acolo între ei, care au participat la această muncă”, a declarat Nicolae Daviţoiu.

Pe de altă parte, consilierul local nu exclude participarea la alegerile care vor avea loc la nivelul organizaţiei judeţene a PDL. „O să discut şi eu cu preşedintele organizaţiei judeţene. Vedem ce va rezulta în urma discuţiilor. Vedem, până la alegerile judeţene mai este, vor fi pe 16 noiembrie. Dacă organizaţia judeţeană are nevoie, cu cea mai mare plăcere”, a mai spun Daviţoiu.   

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: