Pecingină şi Prunariu, puşi în discuţia PSD

Doi dintre liderii PSD Gorj vor fi puşi vineri în discuţia partidului, după ce au lansat mai multe atacuri la adresa preşedintelui Florin Cârciumaru. Atacurile vizau susţinerea pe care acesta ar acorda-o preşedintelui de la Pandurii, Marin Condescu.

Mai mulți lideri ai Partidului Social Democrat și-au arătat nemulțumirile cu privire la declarațiile făcute în presă în ultima perioadă de Mihai Prunariu și Gheorghe Pecingină. „Probabil la punctul Diverse se vor pune în discuție și declarațiile cu care au ieșit în presă domnul Pecingină și domnul Prunariu. Eu nu știu exact nici ce au spus și nici dacă este adevărat ce se vehiculează. Știu că au făcut niște comentarii care au fost nepotrivite, împotriva cărora sunt și eu. Pe spațiul public nu ieșim când vrem. Nu cred că se va ajunge la sancțiune. Eu cred că va fi o atenționare a unora care ies în spațiul public când nu trebuie și aduc deservicii partidului. Mi-au spus și mie niște colegi - uite ce și-au permis să spună și nu este corect. O să discutăm pe tema ieșirii în spațiul public, pentru că e o chestie mai veche la noi la PSD, pentru că democrația este prea mare și uneori unii înțeleg ca pot să spună tot ce vor și ce nu vor în spațiu public”, a spus secretarul general al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu.

Prunariu nu știe despre ce este vorba

Mihai Prunariu, vicepreședintele PSD Gorj, susține că nu știe despre ce este vorba, însă va afla la ședință. „Nu știu nimic. O să vedem în ședința de birou permanent, pentru că nu am fost informat de nimic. Declarații politice fac ori de câte ori este nevoie și nu cred că am deranjat pe cineva din partid. Nu vreau să fac comentarii. Dacă sunt discuții în partid, trebuie să le discutăm în cadrul organizat în interiorul partidului”, a precizat Mihai Prunariu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: