DD: Victor Ponta a fost hoţ de buzunare

Dan Diaconescu susţine că a fost vizitat la sediul de campanie de un profesor din Târgu Jiu, care i-a povestit cum nepotul lui şi Victor Ponta, în vremea adolescenţei, erau hoţi de buzunare în Gara de Nord. „Vă daţi seama că nici nu am crezut la început, dar i-am cerut mai multe date omului. Mi-a spus că este supărat că nepotului lui a fost atras în acest anturaj de Ponta, cum îşi făceau veacul prin Gara de Nord şi erau hoţi de buzunare. Apoi au plecat în Franţa şi Italia, şi aici ştiam şi eu că Ponta în adolescenţă a fost la Paris”, a povestit Dan Diaconescu la OTV.

Într-adevăr, Victor Ponta a povestit cu ani în urmă presei despre plecarea lui la Paris, la 16-17 ani, unde timp de o lună a trăit din căratul cărucioarelor la supermarket, până când s-a angajat la un fast-food. Ponta a povestit că a fost susţinut moral de mama sa la acea vreme.

Presa a scris de-a lungul anilor multe lucruri şocante despre Victor Ponta, dar care nu au fost niciodată demonstrate. Cea mai gravă dintre toate este aceea că a fost implicat în moartea procurorului Panait, Ponta fiind în primă fază chiar inculpat în acest dosar. De altfel, Monica Macovei a cerut acum câţiva ani redeschiderea dosarului Panait, devenind de atunci principala ţintă de atac a lui Ponta. O altă acuzaţie gravă este cea privind implicarea lui în dosarul „sex cu minore”. Ziarul Puterea a publicat un interviu, audio, sub protecţia anonimatului, cu o tânără care susţine că era plasată pe bani de Robert Negoiţă lui Victor Ponta, în 2007, când tânăra avea 17 ani. Şi acest dosar este aproape muşamalizat. (M.M.)

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: