De azi spre Austria

Pandurii încheie azi minivacanţa acordată de Grigoraş. Jucătorii se reunesc direct la aeroportul din Bucureşti, de unde e programată plecarea spre Austria. Timp de 12 zile, trupa lui Grigoraş va fi cantonată lângă Viena şi va disputa 6 meciuri de verificare.

Pandurii pleacă în această dimineaţă cu direcţia Viena. Acolo vor juca 6 meciuri amicale şi vor reveni în ţară cu o săptămână înaintea startului noului sezon, adică pe 14 iulie.

Trec şi la joacă

După chinul antrenamentelor fizice de la Poiana Braşov, pandurii trec la un stagiu ceva mai pe placul lor. În Austria, chiar lângă capitala Viena îi aşteaptă un peisaj superb şi ceva mai puţine grade în termometre decât în România. Gorjenii vor fi cazaţi la un hotel de lux şi vor încerca să maximeze timpul petrecut în Ţara Valsului. De altfel, primul amical e programat chiar mâine în compania ucrainenilor de la Arsenal Kiev. Grigoraş ştie exact ce vrea să obţină de la acest stagiu, ultimul înainte de startul noului sezon. „Începând cu al doilea meci, cu Tavria Simferopol, o să mă încerc să caut şi soluţiile pentru primul 11-ece pentru ca în partidele cu Levski Sofia şi Sigma Olomouc (n.r. ultimele două) să ştiu deja pe cine voi conta în cadrul echipei de bază. De fapt, nu mă voi opri strict doar asupra formaţiei de bază, ci a unui prim 14-ece, să intre acolo şi schimbările, dar şi jucătorii de valoare apropiată pe posturi”, a declarat antrenorul înainte de plecare. Pandurii vor reveni din Austria pe 14 iulie, cu fix 6 zile înaintea debutului sezonului 2012-2013.

Program amicale:

3 iulie – Arsenal Kiev (locul 5 în Ucraina)
5 iulie – Tavria Simferopol (locul 6 Ucraina)
7 iulie – SV Horn (liga a II-a austriacă)
8 iulie – Kecskemeti TE (locul 5 în Ungaria)
10 iulie – Levski Sofia (locul 3 în Bulgaria)
12 iulie – Sigma Olomouc (locul 11 în Cehia)

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: