De beat ce era, nu a mai văzut copacul

În data de 16 februarie a.c.,  orele 01:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de C.C., de 21 ani, din comuna Samarineşti, sat Băzăvani, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în timp ce conducea autoturismul pe DC Ţirioi, pe raza comunei Samarineşti, judeţul Gorj, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un copac situat pe marginea părţii carosabile.

          La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că apelantul nu posedă permis de conducere, totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibaţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere si cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, fapte prev. şi ped. de art. 86, alin. 1 şi art. 87, alin. 1 din OUG 195/2002.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: