De ce a părăsit grăbit Bergodi Universitatea Craiova

Antrenorul italian al Universității Craiova a anunţat că demisionează şi a plecat grăbit în Italia. În spatele deciziei antrenorului italian stă o problemă gravă de sănătate a mamei acestuia.

Cristiano Bergodi a anunțat că își dă demisia de la Craiova imediat după eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, dar abia acum s-a aflat de ce a decis italianul să plece de la gruparea din Bănie. Italianul de pe banca tehnică a Universităţii Craiova și-a făcut bagajele și a plecat spre Italia în cursul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie, dar are bilete de întoarcere pentru mijlocul săptămânii viitoare, chiar dacă este hotărât să nu mai continue la gruparea finanțată de Mihai Rotaru.

Conform Fanatik, Cristiano Bergodi nu a decis să plece de la Craiova din cauza rezultatelor slabe din ultimele două etape din sezonul 2020 – 2021, ci în spatele deciziei sale se află motive care nu au legătură cu fotbalul. Mama tehnicianului italian este grav bolnavă, iar acesta a dorit să fie alături de ea în această perioadă. Mai mult, antrenorul care a mai antrenat Rapid și FCSB, a plecat în Italia și pentru a-și vizita copiii. Aceștia sunt în custodia mamei lor, femeie de care Cristiano Bergodi este divorțat. Tehnicianul și-a dorit să își petreacă puțin timp în compania celor doi adolescenți înainte să revină la Craiova pentru a-și negocia despărțirea.

 „Vom vedea ce se întâmplă în zilele viitoare, pentru că mă gândesc să îmi dau demisia. Vom vedea. Repet, eu sunt vinovat. La pauză, se putea schimba toată echipa, dar în primul rând cade antrenorul. E bine că echipa e pe primul loc, sunt mulțumit pentru băieți, dar probabil echipa va pleca din nou la drum cu altcineva, nu cu mine. Nu știu, încă mă gândesc, dar probabil că 100% îmi dau demisia. Asta e hotărârea mea”, a spus Bergodi la finalul partidei Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 0-1.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: