De ce i-a ţinut directorul perfuzia?

Face PSD cum face şi transformă fiecare arestare într-un spectacol jalnic. Aşa s-a întâmplat şi după reţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma. Ba chiar şi înainte, când Ponta a anunţat că cei trei miniştri tehnocraţi vor intra în PSD şi vor prelua coordonarea unor filiale. Printre ei, ministrul Justiţiei, Cazanciuc, căruia îi pica în sarcină filiala PSD Prahova. Anunţ făcut de premier cu două zile înainte ca DNA să îl reţină pe preşedintele Cosma şi să ceară aviz pentru arestarea lui Cosma jr., deputat. Era un semnal pentru procurorii anticorupţie să îşi vadă de treabă?

Mircea Cosma are probleme cardiace mai vechi, aşa că a petrecut cele 24 de ore de arest preventiv în spital, pentru că i-a venit rău. Unii zic că a fost teatru, eu zic că nu e bine să vorbim ce nu ştim. Dacă medicii au stabilit spitalizare, aşa să fie. Arestul preventiv a fost luat în discuţie de judecătorii de la Înalta Curte, de la Bucureşti, unde Cosma nu a fost dus cu duba, ci cu ambulanţa. Hmm. Şi aici ar putea fi o explicaţie logică. Dar mi-e imposibil să înţeleg de ce pe tot parcursul drumului, cel care i-a ţinut perfuzia preşedintelui CJ Prahova a fost directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Nu o asistentă, nu un medic, ci ditamai directorul, care a ţinut de perfuzie şi în drum spre sala de judecată. Oricât am încerca în acest moment să spunem că Mircea Cosma nu a baronizat judeţul, imaginea cu directorul care i-a ţinut ore în şir perfuzia mă face să văd PSD aşa cum e, un partid controlat încă de baroni cu metehne vechi. Să vă mai spun că PSD Constanţa a dat un comunicat de protest faţă de acţiunea abuzivă a DNA asupra lui Mircea Cosma? Chiar abuzivă să fie, de unde ştia asta baronul de Constanţa Nicuşor Constantinescu, dacă nici măcar Cosma nu s-a plâns?

Trăim momente în care Traian Băsescu a dat în partea ailaltă cu discursul lui anticorupţie. Dar nici tăcerea lui Victor Ponta nu mi se pare de bun augur.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: