Condescu a ajuns la Craiova după ce a auzit o ştire cu Mititelu

Liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) a povestit într-un interviu acordat site-ului www.stiridesport.ro cum a ajuns la Craiova lui Adrian Mititelu. Marin Condescu a anunţat că, împreună cu suporterii, va înfiinţa o asociaţie care se va numi „Asociaţia Suporterilor Independenţi ai FC U Craiova”.

Reporter: Când a apărut ideea unei colaborări cu Adrian Mititelu?

M.C.: Acum două săptămâni.

Rep.: Nu v-aţi gândit şi înainte?

M.C.: Niciodată nu m-am gândit! Eram la Pandurii. (...) Mergând spre Târgu Jiu, a apărut o ştire cu Adrian Mititelu, că 7 jucători şi-au depus memorii. L-am sunat pe Săndoi să-l întreb ce se mai întâmplă pe la Craiova şi dacă pot să-l ajut cu ceva. Am stabilit o întâlnire cu Mititelu la Craiova unde intenţionam să-i dau jucători de la Pandurii II. Ne-am întâlnit într-un restaurant din Craiova, aproape de stadion, i-am spus de disponibilitatea de a-i împrumuta jucători, aşa cum avem şi la Corona, şi la „U” Cluj, şi la mai multe echipe de Divizia B. Am băut o apă şi o cafea şi am vrut să ne despărţim şi Mititelu zice: „Nu stai să asculţi şi proiectul meu?”. Ba da, domnule preşedinte, i-am răspuns.

Rep.: Ce v-a spus?

M.C.: Mi-a spus că e într-o situaţie foarte grea, că are potenţial, dar nu are bani cash cu care să investească în prezent. (...) Mi-a mai spus că are în februarie Proiectul de Reorganizare pentru Insolvenţă. Am văzut planul, are probabilitate de 99% să se aprobe.

Rep.: Şi aşa v-a convins să-l ajutaţi?

M.C.: I-am spus că ţelul pentru care ar merita să luptăm ar fi ca la Craiova să existe o singură echipă, care să reunească toţi suporterii, Craiova să nu mai fie divizată. Ultimul meci dintre FC şi CS Universitatea Craiova a demonstrat că în proporţie de 99% suporterii sunt de partea echipei lui Mititelu, de partea Leului. Mi-a spus că are tot ce înseamnă istorie, siglă, palmares.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: