De ce nu doar băsiștii vor ca Arafat să-și dea demisia

Domnule Raed Arafat,

M-ați enervat așa tare încât bag seamă că tocmai vă scriu o scrisoare, cum fac cei mai netalentați ziariști ai patriei. Iertați-mă! Iertați-mă și pentru ce o să spun în următoarea propoziție. Am auzit lucruri foarte nasoale despre dumneavoastră. Atât de nasoale încât, din moment ce nu le pot verifica la virgulă, cu siguranță nu le pot pomeni. Da, ATÂT de nasoale.

Pe de altă parte, SMURD-ul, ca idee cel puțin, e un lucru mișto. Am auzit și alte lucruri nasoale despre dumneavoastră. Pe astea le pot insinua: cică activitatea dvs. la SMURD nu e chiar dezinteresată. Să zicem că înțeleg și asta. Atâta timp cât vă dedicați viața salvării oamenilor, să vă vedeți un pic și de avuția personală nu-i atât de rău. În fond, SMURD-ul, repet, e o idee bună și o ”instituție” per total eficientă și pe alocuri providențială.

Alta e problema mea cu dvs. Problema mea este că vă puneți în situația de-a fi caracterizat băsist de către anteniști și voiculescist de către băsiști. Dacă atât v-a dus capul, nasol tare. Tare de tot!

Domnule Arafat, să ne înțelegem: există sclavi odioși ai lui Voiculescu și există și băsiști odioși. Sclavii lui Voiculescu sunt mult mai răi, dar și băsiștii odioși sunt extrem de răi. Pentru matale e simplu: dacă nu ești cretin, NU VORBEȘTI (nu mai mult decât e cazul, în orice caz) nici cu unii, nici cu ceilalți. Nu te pui în situația de-a fi primit într-una din tabere, pentru că matale n-ar trebui să ai treabă cu politica. Înțelegi, bre, sau ești turc? Chiar, ce Allah ești? Tu ești doctor, tehnocrat, ești cu vâj-vâj, cu nino-nino. Ce rahat cauți în războiul ăsta? Ieși! Dispari! Dacă ești atât de prost încât să dai ocazia jegosului de Gâdea să dea vina pe Băsescu pentru tot ce s-a întâmplat ieri, atunci meriți să pleci frumușel acasă. Dacă la 24 de ore după o asemenea tragedie dai explicații lui Gâdea și Oanei Stancu, atunci i-ai mai omorât o dată pe oamenii ăia. Deci da, Raede! Ai luat patru cadavre și le-ai târât în direct într-o cocină. Pentru asta, ești un nenorocit. Și eu, om normal și băsist (aș zice) doar în doze care implică decență, te vreau afară din guvern.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: