De ce Surupăceanu a ocolit Gorjul

Liderii PSD strâng rândurile şi încearcă să nu se mai vorbească de rău, în ciuda faptului că încă îşi dispută candidaturile la alegerile parlamentare. Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a renunţat la ideea de a candida la parlamentare, la fel cum a renunţat şi primarul din Leleşti Marian Rotaru şi cum va renunţa probabil şi cel din Slivileşti, Sorin Bucurescu.

Ciocea şi-a propus să nu mai spună nimic rău despre Mugurel Surupăceanu, cel care reprezintă acum în parlament colegiul de deputaţi din care face parte comuna Bustuchin. Asta după ce patru ani a fost supărat pe acesta, că nu a ajutat cu nimic primarii. Acum însă, Ciocea i-a găsit scuze inclusiv pentru faptul că sunt comune prin care nici nu a mai trecut de la alegerile din 2008. „Cum să meargă în comunitate? Cu capul în jos şi să spună că nu a făcut nimic? Nu a făcut şi pentru că a fost PD-L la putere, poate acum, când o să fie USL la guvernare, o să ne ajute să aducem cât mai mulţi bani în colegiu”, a spus Ion Ciocea.

Candidatura lui Surupăceanu este incertă, chiar dacă de principiu actualii parlamentari îşi păstrează colegiile. În PSD se ştie demult că este preferat omul de afaceri Mihai Weber, care a şi început campania printre primarii pe colegiu. De altfel, şi preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a spus că primarii vor decide candidaţii, împreună cu ceilalţi lideri ai filialei, prin vot secret. „Ca să vii să ceri sprijinul primarilor, înseamnă că în patru ani de zile trebuia să fi colaborat foarte bine cu primarii, ca aceştia să te susţină'', a explicat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: