De două ori mai puțini candidați la Primăria Peștișani

Doar cinci candidați luptă în acest an pentru funcția de primar în comuna gorjeană Peștișani, față de zece competitori acum patru ani. Trei dintre ei au mai candidat și în 2016, fiind vorba despre primarul în funcție, Cosmin Pigui (PSD), Ilie Fuiorea - fost ALDE, acum liberal și Cornel Radulescu - fost liberal, acum susținut de PMP. Ceilalți doi candidați sunt Mihai Alexandru Kilea (USR) și Cristinel Gheorghe Tăerel (Pro România).

Cosmin Pigui nu crede că va fi o luptă grea, spunând despre adversarul său de la PNL că nu are serviciu de șapte ani și că se ține numai de reclamații. “Va fi ușoară lupta, întrucât nu este un contracandidat redutabil, mă lupt cu un om care nu are serviciu de șapte ani, care știe doar să reclame”, a spus Pigui la Radio Infinit.

În schimb, Fuiorea crede în șansa lui. “Va fi o luptă corectă în ceea ce mă privește, problema este să convingem oamenii”, a spus Fuiorea la postul de radio, menționând că este hotărât să câștige, principalele lui promisiuni fiind legate de efectuarea unor lucrări de infrastructură.

Rezultate alegeri locale 2016

Pigui Cosmin (PSD) - 862

Fuiorea Ilie (ALDE) - 718

Radulescu Cornel (PNL) - 317

Ciociltea Gabriel (PMP) - 115

Tivig Vasile (PND) - 25

Tivig Pantelimon (UNPR) - 18

Iscrulescu Ilie (PSR) - 18

Fuiorea Constantin (PRM) - 13

Brinzan Vasile (PSResc) - 10

Gelatu Ovidiu-Viorel (PRU) - 9

Vizualizări: 1,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: