Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Debut cu victorie pentru ACS Târgu Jiu

Baschetbaliştii de la ACS Târgu Jiu au început cu victorie noul campionat. Formaţia gorjeană a trecut, sâmbătă, cu 74-51, de CSM Miercurea Ciuc, în meciul contând pentru prima etapă din Liga Naţională de Baschet Masculin, Grupa C. „Din păcate, am început foarte slab meciul, ceea ce era să ne coste. Încet-încet am intrat în meci şi am reuşit să întoarcem soarta jocului. Problema a fost în partea de apărare, unde am făcut câteva greşeli, dar ne-am revenit”, a spus antrenorul Laurenţiu Răuţ.

Kevin Allen a fost cel mai bun jucător. Pivotul american şi-a trecut în cont 21 de puncte şi 18 recuperări. Următorul meci al baschetbaliştilor gorjeni va fi în deplasare, contra Rapid Bucureşti, pe 13 octombrie. (A.A.)

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: