Debut de foc pentru Energia în Liga Naţională

Energia are parte de un debut de foc in Liga Nationala. Handbalistii lui Andries se vor transforma pentru o saptamana in veritabili ciresari! Vor parcurge nu mai putin de 2.500 de kilometri in doar 7 zile. Duminica debuteaza in noul sezon pe terenul Stiintei Bacau, joia viitoare primesc replica Timisoarei si apoi pleaca intr-o alta deplasare infernala, la Constanta.

Energia n-are niciun moment de respiro în startul sezonului. Federaţia de Handbal a făcut cum a făcut şi a dat un program care-i nemulţumeşte pe mulţi. Cu atât mai mult pe gorjeni care au de parcurs peste 2 mii de kilometri în doar 7 zile!

Revin accidentaţii, Rădulescu are nuntă în familie

Primul hop al Energiei e duminică de la prânz la Bacău contra Ştiinţei. Andrieş are motive de bucurie după ce accidentaţii Giotoiu, Enache şi Ilieş s-au refăcut. Antrenorul are acum de unde alege pentru partida care se joacă duminică de la ora 12.30 în direct pe DigiSport. „Toată echipa este aptă, sper să arătăm o altă faţă şi să jucăm la fel ca în turneul de la Cluj. La turneul de la Târgu Jiu am avut probleme medicale. Au fost meciuri de pregătire, acum la meciuri oficiale alta va fi atitudinea”, spune antrenorul care nu-l va putea folosi totuşi pe portarul Rădulescu, învoit pentru deplasarea lungă din Moldova. „Rădulescu are un eveniment în familie, se căsătoreşte fratele lui şi e normal să fie învoit. Voi miza la acest meci doar pe Dragomir şi Motoi”, a declarat ieri Andrieş.

Slabe speranţe la Bacău

Forma slabă din ultimele două turnee amicale, în Serbia (unde au pierdut toate cele 3 jocuri) dar şi la Târgu Jiu (unde bilanţul a fost de o victorie, un egal şi o înfrângere), nu dau speranţe prea mari Energiei pentru duelul cu Bacău. Mai ales că adversarii de duminică sunt una din echipele cu pretenţii în acest sezon. „Bacăul se va bate sus, au un buget mai mare ca al nostru, au făcut transferuri. Vor fi în primele trei echipe ale campionatului. Noi mergem să jucăm şi să facem un meci bun. Putem obţine ceva de acolo printr-o evoluţie bună în apărare, mobilizare şi să credem în şansa noastră. O victorie nu ar fi o minune, ar fi un rezultat surprinzător. Sportul îţi oferă surprize, nu minuni. Nu jucăm cu Barcelona, întâlnim o echipă din campionatul nostru, nu sunt foarte mult peste noi. Va fi un meci greu, iar cine va fi în cea mai bună formă sportivă va câştiga”, e convins Andrieş care se va duela cu fostul său secund Sandu Iacob, revenit la Bacău în această vară. „Este o plăcere şi pentru mine dar şi pentru jucători să-l revedem pe Sandu. Am mai vorbit cu el la telefon dar nu chiar înainte de acest meci. Păstrăm totuşi legătura”, a încheiat antrenorul Energiei.

"Îmi doresc ca după aceste trei meciuri jucate într-o săptămână să ieşim cu lotul valid şi să avem minim două puncte”  

Liviu Andrieş, antrenor Energia Pandurii

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: