Decanii de la Universitatea „Brâncuşi“, la concurs

Profesorii care vor să obțină funcția de decan la una dintre facultățile  Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și-au depus dosarele de candidatură la Registratura instituției de învățământ superior. Deși sunt șase persoane care vor intra în această cursă numele acestora rămâne o informație ce intră în categoria Top-Secret, presa neavând acces la aceste nume.

Nouă profesori din cadrul UCB vor susține concurs pentru a ocupa funcția de decan la una dintre facultățile acestei instituții. La Facultatea de Administrație Publică și Studii Politice Comparate s-au înregistrat două candidaturi, la Gestiunea Afacerilor tot două persoane și-au depus dosarul, la Inginerie doi profesori, iar conducerea Facultății de  Științe este dorită de trei cadre didactice universitare. Aceștia și-au depus candidaturile la registratura universității de pe 24 aprilie, prezentând o cerere pentru înscriere și dosarul de concurs, iar pe 2 mai au obținut avizul din partea Consiliului Facultății. Cu toate acestea, numele celor candidaților sunt ținute la secret de conducerea UCB, nefiind afișate pe site-ul instituției sau dezvăluite presei. Singurele informații la care lumea are acces sunt cele postate pe site, adică un calendar al organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcției de decan, unde se mai precizează că pe 28 mai va avea loc concursul pentru funcția de decan la Facultatea de Inginerie și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, iar pe 29 mai 2012 va avea loc concursul  la Facultatea de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative și la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale.

VALIDAT

Validarea concursului pentru funcția de decan de Senat va avea loc pe 30 mai, urmând ca  prodecanii să fie desemnați pe 4 iunie, iar rezultatele vor fi analizate în intervalul 11-14 iunie. De asemenea, în ultima ședință de Senat a fost validat pentru funcția de prorector al UCB și Liviu Cârțână.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: