Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Decathlon Târgu Jiu face angajări

Cel mai mare magazin de articole sportive din județul Gorj face recrutări de personal în această perioadă. Este vorba magazinul Decathlon din Târgu Jiu, care caută să angajeze asistenți de vânzări. Cei vizați pentru un asemenea post sunt gorjenii care au practicat un sport. Cei interesați pot depune un CV în care trebuie să specifice ce sport au practicat, la recepția magazinului sau la adresa de email: targujiu.recrutare@decathlon.com.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții magazinului pe pagina proprie de facebook. "Sportul este cea mai mare pasiune a ta? Vrei să lucrezi alături de o echipă tânără și dinamică, într-un mediu plin de provocări? Atunci te așteptăm cu CV-ul", așa suna anunțul de pe pagina de socializare.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: