Decizia cu care PSD va câştiga milioane de voturi

PSD distruge pas cu pas statul de drept. Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct la PSD, a explicat, într-un interviu filmat, pentru ziarul Adevărul, de ce sunt miniştri penali în guvern. „Pentru că putem”, acesta a fost răspunsul lui Codrin Ştefănescu.

De ce poate PSD să transforme România într-un stat condus de infractori? Pentru că are voturi în spate. De ce are voturi în spate? Pentru că liderii opoziției sunt tot un fel de pesedişti, dar plini de ipocrizie, aşa că nu-i votează nimeni. Pentru că liderii PSD folosesc instituțiile statului, îmbâcsite de politruci, pentru a constrânge nişte oameni să îşi dea votul în schimbul unor ajutoare sociale. Pentru că nivelul de cultură al românilor a scăzut foarte mult în ultimele trei decenii şi nu îşi dau seama că sunt prostiți. Este de notorietate că PSD câştigă alegerile în județele cele mai sărace şi în care sunt cele mai proaste rezultate la bacalaureat. Nu spun că doar proştii şi săracii votează PSD, doar că ei reprezintă o parte importantă din electoratul acestui partid. Pesediştii ştiu asta şi le exploatează slăbiciunile, livrându-le tot felul de minciuni.

De exemplu, când 100.000 de români ies în stradă pentru a protesta, pesediştii spun că 22 de milioane de oameni nu sunt de acord cu ei, pentru că au stat acasă. Este o minciună evidentă, dar pe care fanii mai puțin citiți ai PSD o cred şi o susțin cu îndârjire în discuții şi pe pagini de socializare.

Un alt exemplu de manipulare, tot legat de recentele proteste. Cineva a pus pe facebook o poză cu un actor celebru, plin de sânge. O scenă dintr-un film, dar texul explicativ era: E colegul meu, a fost bătut de protestatarii #rezist în Piața Universității. O manipulare grosolană, dar eficientă, pentru că bieții protestatari şi-au luat înjurături de la proşti. Fiind un actor celebru şi un film cunoscut, mulți oameni de bună credință au încercat să le explice proştilor că e manipulare. Nu au avut nicio şansă, ba încă unul a jurat că îl cunoaşte el pe ăla bătut, care e cât de poate de real.

PSD va închide o mie de şcoli. Nu recunoşte că o face, chiar dacă procedura a început. O mie de şcoli închise înseamnă voturi în plus pentru PSD. Pentru că vor fi mai mulți proşti, iar proştii votează, în marea lor majoritate, cu PSD.

Vizualizări: 2,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: