Decizia unui medic de la Spitalul Județean Târgu Jiu

Medicul Claudiu Soare a anunțat că a informat unitatea spitalicească și nu va mai efectua gardă, începând cu 1 august. La mjloc par să fie probleme legate de procedura activității de gardă și un conflict cu conducerea spitalului județean din Târgu Jiu.

”După 23 de ani de activitate neîntreruptă in cadrul sistemului de urgenta al SJU Tg-Jiu am informat printr-un referat justificativ conducerea unității medicale despre decizia mea de a ma retrage din activitatea de garda începând cu 1.08.2022. Am justificat decizia mea și prin postarea anterioară . Rezultatul: instituția mi-a adus la cunoștiință ca sunt obligat prin functia pe care o dețin sa întocmesc graficul de garda. Fals stimabililor. Tocmai prin functia deținuta sunt obligat sa veghez la sănătatea și siguranta pacienților dar și a personalului secției pe care cu onoare o coordonez, deziderate ce nu pot fi asigurate prin condițiile pe care le oferiți. Dar cred ca asta nu interesează”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Anterior, acesta a avut următoarea postare: ”Știați că într-un spital public, Epidemiologia, adică serviciul acela cu nume pompos SPIAAM, ar trebui să protejeze atât pacienții, cât și personalul medical in timpul desfășurării actului medical? Ei bine, asta dacă s-ar elabora și dacă s-ar respecta niște circuite corecte. Și asta se poate face doar cu acordul DSP. Dar știați ca la Târgu Jiu este tocmai pe invers? Oare de ce?”.

Vizualizări: 13,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: