Decizie în cazul bancomatului jefuit cu butelia

Suspectul jafului de la Polovragi rămâne încă o lună după gratii. Tânărul de 32 de ani, din Bumbești-Pițic, spera să fie liber, după ce Judecătoria Novaci nu a fost de acord cu prelungirea măsurii arestului preventiv.

Procurorii au făcut contestație, iar Tribunalul Gorj le-a dat câștig de cauză: „Admite contestația. Desființează încheierea nr.1/13.01.2020 a Judecătoriei Novaci și, rejudecând, admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive față de inculpatul Popa Robert Lucian. Prelungește măsura arestării preventive față de inculpat pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.01.2020 până la data de 16.02.2020, inclusiv. (...) Definitivă. Pronunțată în ședința din camera de consiliu, azi, 16.01.2020”.

Jaful a avut loc la sfârșitul lunii octombrie. Doi suspecți, cu cagule pe față, au provocat o mică explozie, cu ajutorul unei butelii cu oxigen, și au fugit cu aproape 200 de mii de lei. Bancomatul agenției bancare se afla chiar în centrul comunei, în apropiere de sediul poliției.

La două luni de la incident, poliția a anunțat „capturarea” unuia dintre suspecți. Despre al doilea suspect implicat în furt, nu se mai știe nimic.

Galerie foto


Vizualizări: 2,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: