Lovitură în cazul bancomatului detonat de la Polovragi

Gorjeanul de 32 de ani, acuzat că a aruncat în aer un bancomat din localitatea Polovragi, și a furat 177.000 de lei, ar putea scăpa de arest. Judecătoria Novaci a respins, luni, propunerea de prelungire a arestului preventiv.

„Respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci în dosarul nr. 875/P/2019. Dispune punerea în libertate a inculpatului Popa Robert Lucian, de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 4 din 19.12.2019 (...), la expirarea duratei arestului preventiv, dacă nu este arestat în altă cauză”, a decis instanța. Sentința poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Reamintim că pe data de 20 octombrie 2019, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat o anchetă după ce bancomatul unei agenţii bancare din comuna Polovragi a fost distrus. Cei doi spărgători, surprinși de camerele de supraveghere, aveau cagule pe față. Ei au folosit o butelie cu oxigen ca să detoneze bancomatul și să plece cu toți banii.

Două luni mai târziu, poliția a anunțat reținerea unuia dintre suspecții jafului. Este vorba de un tânăr din comuna Bumbești-Pițic.

Vizualizări: 3,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: