Decizie surprinzătoare: Andrieş rămâne antrenor la handbal

Antrenorul echipei de handbal Energia, Liviu Andrieş, a fost reconfirmat în funcţia de antrenor principal, informează site-ul oficial al clubului. Decizia este surprinzătoare deoarece Andrieş nu a avut un sezon reuşit, fiind la un pas de a rămâne în istoria clubului ca fiind cel care a retrogradat echipa. Lotul format din 19 jucători se va reuni sâmbătă, pe data de 4 iulie. Andrieş trebuie să aducă Energia în primele 8 clasate şi, cel mai greu, să readucă fanii la meciurile de handbal.

Decizia a venit în urma discuţiilor avute în această săptămână cu cei din conducerea clubului. Liviu Andrieş are la dispoziţie un lot de 19 jucători, cu care trebuie să ajungă în play-off-ul Ligii Naționale, în primele 8 echipe ale campionatului. În plus, Liviu Andrieș are misiunea de a face din Energia o echipă competitivă, care să practice un handbal frumos şi spectaculos, care să facă uitat sezonul trecut, unul nefast pentru echipa gorjeană. CS Energia s-a salvat de la retrogradare în ultimul moment. Echipa de handbal și-a pierdut fanii după sezonul dezastru, astfel că readucerea publicului la sală este un alt obiectiv al lui Andrieș. Lotul Energiei pentru sezonul 2015-2016: portari- George Șelaru, Adrian Țenghea, Alexandru Florin Bucătaru, extremă stânga- Rareș Păunică, Florin Andrei Bejenariu, extremă drepta- Răzvan Mledenciu, Ionuț Nistor, inter dreapta- Florin Acatrinei, Vlad Stoica, Bogdan Mănescu, inter stânga- Alexandru Mănescu, Claudiu Dediu, Mădălin Țuțu, Ștefan Adrian Târzioru, centru: Andrei Enache, Adrian Chiruț,p ivot- Paul Giotoiu, Dragoș Iancu, Bogdan Șoldănescu.

Liviu Andrieș are misiunea de a califica echipa în play-off-ul Ligii Naționale și o clasare cât mai bună în primele 8 echipe ale campionatului. Finalul sezonului 2014-2015 a adus și despărțirea de o serie de jucători care au ajuns la final de contract: Dan Ilieș, Darius Apolzan, Vali Popescu, Dorin Dragnea, Laurențiu Dinescu, Cristian Antonaru, Marinko Kekezovic, Adrian Sifre Flores, Alvaro Rodrigues, Filipe Mota și Tadas Stankevicius.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: