Demisia lui Vlădoianu, înainte de a da socoteală pentru banii cheltuiţi

Consilierul judeţean PP-DD Gheorghe Neaţă a cerut în şedinţa de acum o lună ca la următoare şedinţă a CJ Gorj, programată astăzi, să fie prezentat un raport de activitate din partea managerului privat al Spitalului Judeţean. Fiind medic, Neaţă ştie probabil câte probleme sunt în spital, multe dintre ele neajungând să fie publice. Cu câteva zile înainte de a prezenta raportul, managerul Vlădoianu anunţă că demisionează din motive personale. Firma Tetraedru Medical Consulting SRL, care a câştigat licitaţia privind asigurarea managementului privat, a desemnat-o pe Claudia Manu, fosta directoare a Spitalului de Urgență Turnu Severin, să ocupe funcţia.

Cristian Vlădoianu renunță la funcția de manager privat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu la mai puțin de un an de la numirea în această funcție, chiar când ar fi trebuit să prezinte în ședința de Consiliul Județean de astăzi o situație economică a unității spitalicești.

Vlădoianu a purtat o discuție cu Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj, în care i-a adus la cunoștință că nu va mai ocupa funcția de manager, ci va fi consultant în cadrul firmei care manageriază spitalul. „Eu am stat de vorbă cu domnul Vlădoianu și mi-a spus că nu va mai fi manager din cauza unor probleme personale, din câte am înțeles eu de natură medicală și ar fi plecat să-și facă ceva analize la Viena. Trebuia să prezinte un raport economic în ședința de Consiliu Județean și probabil acest raport va fi susținut de cea care-i ține locul. Noi așteptăm de la firmă o adresă oficială prin care să ni se aducă la cunoștință cine este noul manager”, a mai precizat Ion Călinoiu.

Manu conduce de o săptămână Spitalul Județean

Claudia Manu, fosta directoare a Spitalului de Urgență Drobeta Turnu Severin, care este manageriat de aceeași firmă ca și Spitalul Județean din Târgu-Jiu, este de aproximativ o săptămână la Târgu-Jiu în locul lui Constantin Vlădoianu. De obicei când acesta era în concediu, lipsa managerului era acoperită de directorul medical și de cel financiar contabil.

Claudia Manu este de la sfârșitul săptămânii la Spitalul din Târgu-Jiu, însă firma Tetraedru Medical Consulting SRL nu confirmă schimbarea managerului. „Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu nu a fost înlocuit. Este manager domnul Cristian Vlădoianu, care vineri se va întoarce din concediu”, a precizat Roxana Bichiș, purtătorul de cuvânt al firmei. Iată că firma care asigură managementul privat al spitalului din Târgu Jiu nici măcar nu ştie că i-a plecat directorul, în ciuda faptului că acesta din urmă a informat autorităţile judeţene în acest sens.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: