Deputat PSD, despre "japitele acoperite din acest partid"

Protestatarii din Piața Victoriei reușesc fără să vrea să producă scandal în PSD. Cel mai recent a pornit de la remarca premierului Tudose, cum că Gabriela Firea a fost neinspirată când a decis să facă Târgul de Crăciun în Piața Victoriei. De altfel, Firea a și fost nevoită să se răzgândească, după ce protestatarii au demolat scena construită de o firmă.

În presă au apărut discuții contradictorii dintre Firea și Tudose, în care a intervenit de partea lui Firea și Pleșoianu. După acest episod, Pleșoianu a trimis un mesaj pe un grup intern al comunicatorilor PSD cu următorul conținut: "Puteti sa luati ce decizii doriti in ce ma priveste. Incepand de azi, japitele acoperite din acest partid vor vedea o alta fata a mea! Daca vi s-a parut pana acum ca sunt prea ferm, n-ati vazut nimic! Hai, acum, fuga sa dati la presa ce-am scris!"

Pleșoianu a postat apoi mesajul pe pagina de socializare, anunțând practic că gruparea infracțională a lui Dragnea va începe un război dur cu acoperiții lui Tudose.

Vizualizări: 3,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: